Agar siz Snapchat-da kimnidir olib tashlasangiz, ular biladimi?

Biznesdagi eng zo'r ijtimoiy tarmoq xizmatlaridan biri Snapchat o'zining maxfiyligi va donador nazorati bilan faxrlanadi. Bu sizning do'stlaringiz ro'yxatini ko'rinmas holga keltirmaydi, sizga o'zingizning hisob qaydnomangizni xohlagancha boshqarish imkoniyatini beradi va hatto yo'qolgan Snapchat do'stlaringiz bilan qayta bog'lanishingizga yordam beradi.

Shu fikrni inobatga olgan holda, bugun biz ijtimoiy tarmoqlarning eng ommabop mavzularidan biri - insonga nisbatan do'stona munosabatni ko'rib chiqamiz. Bugun biz sizga do'st bo'lmagan Snapchatter-ga sizning qilmishlaringiz to'g'risida xabar berilishini tekshirib ko'ramiz.

  • Snapchat siz olib tashlagan kishiga xabarnoma yuboradimi?
  • Birovni olib tashlaganingizda nima bo'ladi?
  • Olib tashlash va blokirovka qilish o'rtasidagi farq nima?
  • Biror kishini olib tashlaganidan keyin uni qanday qilib qaytarish mumkin
  • Vaqt tugashi bilan Snaps-ni yuborishingiz mumkinmi?
  • Matn tarixini qayta qo'shgandan so'ng qaytarasizmi?

Snapchat siz olib tashlagan kishiga xabarnoma yuboradimi?

Facebook yoki Instagram-ga o'xshash Snapchat sizni do'stingiz bo'lmagan odamga sotmaydi. Ularga xabar berishmaydi va ular atrofda qazishni boshlamaguncha yoki sizga Snap yuborishni xohlamaguncha, ularga nima bo'lganini aniq bilishmaydi.

Birovni olib tashlaganingizda nima bo'ladi?

Biror kishini Snapchat-dan o'chirib tashlaganingizda, u do'stlaringiz ro'yxatidan yo'qoladi va Snap Map-da sizning joylashuvingizni ko'ra olmaydi. Ularni do'stlaringiz ro'yxatidan o'chirib tashlaganingiz uchun endi suhbat tarixini ko'rmaysiz.

Sizning afzalliklaringizga qarab, ular sizning hikoyalaringizni va Cameos selfilaringizni ko'rishni to'xtatishi mumkin. Snapchat-ning fikrlari, aka Snapscore, ular uchun ham yaroqsiz bo'lib qoladi.

Agar ular bilan faol suhbatlashgan bo'lsangiz ham, ular yuboradigan barcha rasmlar "Kutilayotgan" holatda bo'ladi. Ular sizni qidirib topishga qodir edilar, ammo sizning profilingizning aksariyati ularga yopiq edi.

Va nihoyat, ularni do'stlaringiz ro'yxatidan o'chirsangiz, sizni avtomatik ravishda ularning ro'yxatidan o'chirmaydi. Ular hattoki suhbat tarixiga ega bo'lib, xabarni siz ularni qo'shmaguningizcha sizga xabar yubora olmasligingizni bildiradi.

Olib tashlash va blokirovka qilish o'rtasidagi farq nima?

Snapchatter-ni do'stlaringiz ro'yxatidan olib tashlash juda yoqimli, ammo uni blokirovka qilish bilan taqqoslash mumkin emas.

Agar kimdir bilan do'stlashmasangiz, ular do'stlaringiz ro'yxatida, pochta qutilarida va Snap Map-da ko'rinishni to'xtatadilar. Boshqa tomondan, blokirovka qilish sizni alohida olamlaringiz bilan cheklaydi. Agar ularni qayta qo'shishni xohlasangiz, ularni qidirib topolmaysiz. Xuddi shunday, ular ham sizni Snapchat-da topa olmaydilar va agar xohlasalar Snap-ni surib qo'yishadi. Snapchat bildirishnoma yubormaydi, albatta, lekin kimnidir blokirovka qilish shunchaki ularga do'st bo'lmaslikdan ko'ra ancha sezilarli.

Biror kishini olib tashlaganidan keyin uni qanday qilib qaytarish mumkin

Snapchat foydalanuvchisini qaytarish ularni birinchi qo'shish bilan bir xil. Agar ularning foydalanuvchi nomini bilsangiz, faqat ekranning yuqori qismidagi "Izlash" satriga kirib, ularni qidirishingiz kerak.

Ular "Do'stlarni qo'shish" bannerida paydo bo'lganda, ularni Snapchat-ga qaytarish uchun "Qo'shish" tugmasini bosing.

Shuni ta'kidlash kerakki, Snapchat foydalanuvchilarni do'stlaringiz ro'yxatidan olib tashlaganingizda ularni xabardor qilmasa ham, ularni qo'shganingizda, albatta, ular diqqat bilan eshitiladi. Bu shuni anglatadiki, siz ularni qo'shib qo'yganingizni aniq ko'rishlari mumkin, bu sizning ularga biroz vaqtdan beri do'stona munosabatda bo'lmaganingizni aniqlaydi.

Vaqt tugashi bilan Snaps-ni yuborishingiz mumkinmi?

Biz ilgari muhokama qilganimizdek, kimdir sizni "odam bilan do'st bo'lmaganingizda" kutish vaqti tugashi paytida yuboradi. Bu shunchaki Snapchat ularni sizning ro'yxatingizga qo'shishingizni kutayotganini anglatadi va agar qilganingizda ikkalangizni birlashtirasiz. Ha, agar siz ularni do'stlaringiz ro'yxatiga qo'shishga qaror qilsangiz, ular sizning vaqtingiz davomida sizga yuborgan barcha Snaplarni olishlari mumkin edi.

Matn tarixini qayta qo'shgandan so'ng qaytarasizmi?

Sizga "tanaffus" paytida ular yuborgan Snaps-ni olishingiz mumkinligi sababli, suhbat tarixini ham qaytarib olasiz deb taxmin qilish mumkin. Ularni do'st sifatida qo'shishingiz kifoya, va sizning Snap munosabatlaringiz yangi kabi yaxshi bo'lar edi. Oldingi barcha suhbatlaringiz paydo bo'lib, sizni to'xtatgan joydan olishga imkon beradi.

BOG'LIQ

Sushan

O'rtacha muhandis, ruchkasi bilan ajoyib ish qilishga umid qilmoqda (quduq, klaviatura). Pink Floydni sevadi, futbol bilan shug'ullanadi va har doim Americano kubogi uchun kurashadi.